20070803

Ljubljana!



Hej alla!
Nu är vi i Slovenien, närmare bestämt i Ljubljana! Har inte hunnit se sa mkt av stan än, men vi tänkte att vi kunde underhalla er med lite andra bilder sa länge!



Det här är Split i Kroatien! Kanske inte behöver skriva att det var helt underbart? Känns som att det syns pa bilderna...:) Det var sjukt varmt, bade i luften och i vattnet!



En bild fran gamla stan i Dubrovnik! Sjukt fint, men tyvärr sa kommer vi inte sa jättebra överens med datorn, sa vi far helt enkelt visa resten av bilderna därifran när vi kommer hem! :)



VENEDIG! Ocksa underbart vacker stad, tyvärr var det sa mkt turister sa att det var svart att njuta av stället ordentligt. Här är var nyfunne amerikanske kompis, Tory, när han matar duvorna pa Marcusplatsen. Världens skabbigaste faglar, 1000 ganger värre än duvorna pa Trädgardstorget!



Gondol...


Här sitter Bettan och Tory pa uteplatsen vid husvagnen(!) vi hyrde tillsammans med Tory och en svensk kille som heter Magnus. En husvagn med tva sovrum, kök och tva toaletter, snacka om lyx! :) Helt klart det lugnaste stället vi bott pa hihttills!!

Sa där ja... Nu ska vi ut och upptäcka stan! Imorgon bär det troligtvis av tillbaka till Kroatien igen, sa att Bettan far lite sol ocksa!
Puss o kram //Jessica, Cristian och Bettan

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ljubljana till Venedig till Kroatien. Flygluffar ni runt eller?

Looks nice. Men varför sitter den amerikanske snubben och smygfotar Bettan?

Kram

Anonym sa...

Jag hänger inte med riktigt. Varför ska ni tillbaka till Kroatien, för att Bettan ska få lite sol? Finns det inget sol där ni är just nu? Ska ni backa enda till Rumänien?

PS. En sånt husvagn vill jag också ha.
Pps. Ta väl hand om min lilla flicka.
Puss/ Mamma & Pappa

mamma irene sa...

Vilken semester ni har ungar. Många underbara platser ni har besökt. Kanske är lite avis om jag känner efter ordentligt. Har lite små typiska mammagrejer att fresta med när ni kommer hem. Blåbären till din födelsedagspaj är fixade Jessan. Kräftorna är inköpta, kokta och bara väntar på er. Nu verkar det som det kan bli lite ordning på sommaren i gamla Svedala också, är en lyckans ost som har dryga 2 veckor kvar. Tänker på er och hoppas ni får det fortsatt bra de sista veckorna. Ska bli kul att få se alla era kort när ni kommer hem. Pussar och kramar till er alla tre. Hälsningar från en himla massa personer som jag inte orkar rabbla upp, nämner bara Eva,

Volgar sa...

He, looki looki veri nice! I also want to be trailer trash now. Din you like Vladivolgan? Lovely beaches, hu? A liiitle to much oil on beach for my taste, but worki. Who is that wonderfull girl Betan you finded in Venezuelia? Volgar must meat sometime...

Anonym sa...

Adrian is dying to meat (or perhaps eat) Volgar sometime soon...

mamma irene sa...

Om du kollar bloggen vill jag bara tala om att jag har fixat det du bad mig om. 686 blev det. Älskar dig och de andra lite också. Puss o kram

Anonym sa...

Hej, igen
Det var mycket kul att prata med er. Nu vet vi att ni har det bra, att ni lever och mår toppen och att en halvliter öl kostar 15 spänn i Kroatien. Vi vill ha lite bilder och kommentarer. Jag förstår att ni är i Östeuropa o.s.v., men va´fan, Cristian, du har ju varit i Peru och Blivia och halmöarna och Matjupitju och i djungel´n och skickade fler bilder än nu.
Puss/ Tjatigamorsan som älskar Er.